ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015

Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, στο χώρο του Κέντρου Δικτύου της Εθελοντικής Δασοπροστασίας Δήμου Καισαριανής, στο Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής, έλαβε χώρα εκδήλωση με αφορμή τη λήξη της Αντιπυρικής Περιόδου 2015. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Καισαριανής κ. Σταμέλος, ο Αντιδήμαρχος Ζωγράφου για θέματα πολιτικής προστασίας κ. Αρμπιλιάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Καισαριανής κ. Κατημερτζής, ο διοικητής του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών κ. Σημιακάκης, καθώς και πλήθος εθελοντών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έγινε ένας σύντομος απολογισμός του έργου της Ε.Δ.Δ.Κ. για την αντιπυρική περίοδο

του 2015, με αποκορύφωμα τις προσπάθειες για την αντιμετώπιση της μεγάλης πυρκαγιάς του Καρέα στις  17 Ιουλίου 2017. στην οποία η Ε.Δ.Δ.Κ. συμμετείχε με 46 εθελοντές και το σύνολο των 6 οχημάτων της. Τα μικρότερης κλίμακας περιστατικά δεν ήταν λίγα και τονίστηκε ότι η άμεση επέμβαση των εθελοντών έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να παραμείνουν σε μικρή κλίμακα.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, τονίστηκαν τα σημεία εκείνα που θα μπορέσουν να κάνουν την παρέμβαση της Ε.Δ.Δ.Κ. ακόμα πιό αποτελεσματική, ενώ τη σημασία της Ομάδας για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και τα συγχαρητήριά τους, εξέφρασαν όλοι οι παριστάμενοι επίσημοι, κατά τη διάρκεια των χαιρετισμών που απηύθυναν.

Ακολούθησε γλέντι με φαγητό και ποτό, που προσέφεραν συλλογικά οι εθελοντές της Ε.Δ.Δ.Κ.

 Ο Δήμαρχος Καισαριανής κ. Ηλίας Σταμέλος  Ο διοικητής του Α΄ Πυροσβεστικού Σταθμού κ. Σημιακάκης