ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΕΑ

      clip_image002                                                                                                                                    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ  

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 

Βρυούλων & Κλαζομενών Τ.Κ. 16121                                                                    Καισαριανή 17/7 /2015

Τηλέφωνα: 210 7292 601 – 3, 210 7222. 109                                                                                              

Fax: 2107292 621, e – mail: dimos@kessariani.gr                                        

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λίγα λεπτά μετά τις 12:00 το μεσημέρι ξεκίνησε φωτιά στον Υμηττό, στην περιοχή του Καρέα, η οποία και εξαπλώθηκε γρήγορα λόγω των ισχυρών ανέμων, ενώ νέες εστίες «έσκαγαν» συνεχώς.

Αμέσως κατέφθασαν εκεί οι υδροφόρες του Δήμου, η ομάδα Δασοπροστασίας του Δήμου Καισαριανής με επικεφαλής το Δήμαρχο και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Οι υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονται σε συνεχή επιφυλακή.

Καλούμε το λαό της Καισαριανής να είναι σε εγρήγορση για την προστασία του φυσικού πλούτου του Υμηττού και να είναι διαθέσιμος σε περίπτωση που θα είναι επιβεβλημένη η συνδρομή του στην επικούρηση της πυροπροστασίας και πυρόσβεσης, οργανωμένα και κάτω από τις οδηγίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Εθελοντικής Δασοπροστασίας του Δήμου Καισαριανής.