ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΠΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Δ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

Ο βανδαλισμός του Κέντρου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης αλλά και του πυροφυλακίου Καισαριανής από θρασύδειλα ναζιστικά κατάλοιπα την προηγούμενη Παρασκευή, δεν προκαλεί εντύπωση στους εθελοντές Δασοπροστασίας.

Αυτή η ενέργεια θεωρούμε ότι στρέφεται άμεσα και κατά των εθελοντών που επί χρόνια δίνουν ανιδιοτελώς μάχες, χρόνο και ατέλειωτο ιδρώτα για να γίνουν βήματα στη προστασία του δάσους και την απόδοσή του στο λαό μας. Θεωρούμε, επίσης, ότι αυτή η ενέργεια στρέφεται ιδιαίτερα ενάντια στο λαό της Καισαριανής και την ιστορία του που με αίμα έχει γράψει.

Τα συνθήματα μίσους, οι βανδαλισμοί αλλά και οι πρόσφατες καταστροφές σε δεξαμενές πυρόσβεσης, τα σπασμένα και καμένα παρατηρητήρια καθώς και άλλα πολλά είναι μια αλυσίδα γεγονότων που αναδεικνύουν καθημερινά ότι οι φασίστες εγκληματίες της Χρυσής Αυγής καθώς και όλες οι παραφυάδες τους θέλουν να πατήσουν πόδι στο βουνό μας. Ας βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι αυτά στους εθελοντές δασοπροστασίας Καισαριανής ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ.

Καλούμε όλους τους φορείς της Καισαριανής να καταδικάσουν το βανδαλισμό και να περιφρουρήσουν τη δημόσια περιουσία και το κοινωνικό αγαθό που λέγεται δάσος απέναντι στα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα  και τα τσιράκια τους.