ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 2021 ΕΝ ΜΕΣΩ COVID-19

Οι συνθήκες δυστυχώς για άλλη μια χρονιά δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή εκπαιδεύσεων με τον παραδοσιακό τρόπο. 
Με δεδομένο ότι και πέρσι δεν κατέστη δυνατό να κάνουμε τη Βασική μας Εκπαίδευση, σκεφτήκαμε φέτος να προσπαθήσουμε διαδικτυακά να καλύψουμε τουλάχιστον το θεωρητικό σκέλος, ώστε όλοι μας να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε πιο καταρτισμένοι την αντιπυρική περίοδο.

Η Βασική Εκπαίδευση περιλαμβάνει ποικίλα θέματα για το δάσος, το ρόλο των εθελοντών και τα καθήκοντά τους στη δασοπροστασία, τις δασικές πυρκαγιές, τις Α΄ βοήθειες, αλλά και τη χρήση βασικών εργαλείων όπως οι ασύρματοι και οι χάρτες.
Θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Απρίλη (και πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα) με χρήση διαδικτυακής πλατφόρμας εκπαίδευσης (Webex) σε μέρες και ώρες μη εργάσιμες.
Προβλέπονται 4 συνεδριάσεις διάρκειας 2 περίπου ωρών η καθεμιά. Το τελικό πρόγραμμα θα διαμορφωθεί ανάλογα με τις προτιμήσεις της πλειοψηφίας, όπως θα προκύψουν από τις δηλώσεις συμμετοχής.
Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τη Δευτέρα 5/4 στο σύνδεσμο https://forms.gle/pbbLAPG6vfqpU6Am8 ώστε να προγραμματίσουμε και τις λεπτομέρειες, για τις οποίες θα ενημερωθείτε με email.
Τέλος, σας προτρέπουμε να προσκαλέσετε και όσους πιστεύετε ότι αγαπούν το δάσος του Υμηττού κι ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν στην προστασία του.

Με εκτίμηση,

Η επιτροπή ΕΔΔΚ

TO ΔΑΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ, ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ.