Ιστοχώρος

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LOG-IN ΣΤΟ SITE ?

Μετά την επιδιώρθωση των προβλημάτων του site της Δασοπροστασίας, μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με log-in σε καποιους συναδέλφους.

Εάν υπάρχει πρόβλημα με το log-in επικοινωνήστε με τον Δ002 (6932906420) για την αποκατάστασή του.

ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ του ΙΣΤΟΧΩΡΟΥ ΜΑΣ

 

Όπως πιθανά να παρατηρήσατε προστέθηκαν μερικά καινούργια tips στο site μας.

Χάρις το μεράκι και τις γνώσεις του Δ134 (Ηλία Δαραδήμου), που αν και βρίσκεται μακριά μας (Μάλτα), συνεχίζει να συντηρεί το site της ΕΔΔΚ, κάνοντας τις παρακάτω βελτιώσεις:

  1. Πάνω δεξιά, εμφανίζεται πλέον αυτόματα, ο Δείκτης Κινδύνου πυρκαγιάς της τρέχουσας ημέρας
  2. Επίσης έγινε δυνατό το Ημερήσιο δελτίο κινδύνου πυρκαγιών (δηλ. ο χάρτης επικινδυνότητας), που υπήρχε πιο κάτω, να ενημερώνεται αυτόματα, άμα τη εκδώσει του από την Γ.Γ.Π.Π. και όχι χειροκίνητα, όπως γινόταν μέχρι σήμερα.
  3. Στα μέλη που έχουν λογαριασμό, όταν κάνουν login, εμφανίζονται πέρα από τις βάρδιες της ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (τρέχουσας) και ο σύνδεσμος NEXT WEEK, ο οποίος προδημοσιεύεται απο την Παρασκευή έως την Κυριακή, επιτρέποντας έτσι, έναν πιό έγκαιρο προγραμματισμό των βαρδιών. Όσοι λοιπόν έχουν τέτοια δυνατότητα, παρακαλούνται να το αξιοποιήσουν, ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται στην αντίστοιχη σελίδα.

ΝΕΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΤΟ SITE

 

Νέος ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ με τον τίτλο ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ δημιουργήθηκε στο στο site μας. Σαν πρώτη καταχώρηση μπήκε ο νόμος 4249/2014 ΦΕΚ 73 Α' 2014 περί Αναδιοργάνωσης της ΕΛ.ΑΣ., του Π.Σ. και της Γ.Γ.Π.Π. και συγκεκριμένα τα άρθρα 118, 119, 120 που αφορούν τους εθελοντές πολιτικής προστασίας.

Απο εκεί μπορείτε να κατεβάσετε τα πιο πάνω άρθρα σε μορφή Word και να τα μελετήσετε.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΡΔΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Απο σήμερα, τα μέλη της επιτροπής και της Ε.Ο.Π.Π., εφ' όσον κανουν login στο σύστημα, μπορούν να βλέπουν τις βάρδιες τους κάνοντας clik στο menu "Βάρδιες Εβδομάδας" (πάνω δεξιά) και να τις συμπληρώνουν επικοινωνώντας με τον Δ002.

Διακοπή λειτουργίας του ιστοχώρου

Ενημερώνουμε οτι ο ιστοχώρος δεν θα είναι διαθέσιμος για το διάστημα 25/07/08 - 31/07/08 λόγω πολυήμερης συντήρησης του υποσταθμού της ΔΕΗ του χώρου όπου και φιλοξενούμαστε.

Syndicate content